Mitä teen

 • Teen suunnittelu, konsultointi ja neuvontatöitä, jotka liittyvät tieto- ja viestintätekniikkaan. Teen töitä niin yrityksille, yhdistyksille, kuin yksityisille.
  • Verkkosivujen suunnittelu ja toteutus, johon voi kuulua myös verkkokaupparatkaisujen käyttöönotto ja opastus.
  • Autan verkkosivustojen haltijoita parantamaan sivujensa näkyvyyttä hakukoneissa, mainonnan tai mainoskampanjoiden käynnistämisessä ja ylipäätään digitaalisen mainonnan kehittämisessä.
  • Verkkosivustojen GDPR -tietosuoja-asetusten käyttöönotoissa ja dokumenttien laatimisessa.
  • Teen myös tietokoneiden customointeja / päivityksiä / uusien teho-/pelityöasemien laitehankintoja ja kasauksia, käyttöönottoja sekä huolto- ja ylläpitotoimenpiteitä (käsittää tietokoneet, matkapuhelimet, tabletit, oheislaitteet).
  • Suunnittelen ja toteutan lähiverkkoratkaisuja.
  • IP-pohjaisten valvontakamera-ratkaisujen suunnittelu, hankinta ja toteuttaminen.
 • Drone -ilmakuvaukset Länsi-Suomen alueella ja sopimusten mukaan myös muualla Suomessa. Lentotyötä varten on luotu toimintakäsikirja, jota päivitetään säännöllisesti, toiminta vastuuvakuutettu sekä yritys on rekisteröitynyt Traficom -rekisteriin ja se noudattaa ilmailun lainsäädäntöjä, jotka koskevat miehittämättömiä ilma-aluksia ja niiden toimintaa.
  • Valokuvaaminenkin käy tarvittaessa, mutta ei kuulu pääosaamisalueeseen.
* Luotettavasti ja ammattitaitoisesti, asiakkaiden toiveita ja tarpeita kuunnellen.

Kuinka teen sen

Olen suurelta osin hankkinut tietotekniikkaan liittyvän ammattitaidon itseopiskellen, hankkien uusia laiteita ja niitä uteliaisuuttani testaillen sekä tietoja päivittelen säännöllisesti alan ohjeista ja artikkeleista. Olen opiskellut Huittisten Ammatti- ja Yrittäjäopistossa Tietojenkäsittelyn perustutkinnon (opiskelut suuntautuivat tietoverkkojen suunnitteluun ja toteutukseen). Tämän lisäksi opiskeluja on suoriteltu Kuopiossa Pelastusopistolla Pelastajan ja Alipäällystötutkinnon verran sekä samaisessa kaupungissa ja samaisessa koulurakennuksessa Palopäällystö insinööri AMK -tutkinnon (Savonia Ammattikorkeakoulu).

Missä asun

Toimin päätyöni ohella yksityisyrittäjänä Kokemäellä. Suurelta osin palvelut tuotetaan Kokemäen sen naapurikuntien alueille (Satakunta / Huittinen, Harjavalta, Eura). Tarpeen vaatiessa töitä voidaan erikseen sovittaessa suorittaa muuallakin Suomessa.

2016

Yrittäjänä vuodesta

34

Asiakkaita

20

Ylläpidettyjä verkkosivustoja ja verkkokauppoja

225

Lentokilometrejä

67

Eri tyyppisiä projekteja

Referenssejä”Suosittelen Erikiä silloin, kun pelkkä peruslentely ei riitä. Viimeisin kalusto ja tinkimätön asenne.” Lauri Turtola, Solid House Oy LKV