Mitä?

Tarjoan yrittäjille ja yhdistyksille internet -sivut pienellä vaivalla sekä kohtuullisella liikkellelähtöhinnalla ja pienillä ylläpitomaksuilla. Luonnollisesti erikoisemmat ja työläämmät toteutukset ovat hieman kalliimpia toteuttaa.

Sivusto voidaan toteuttaa sataseutu.fi -alidomain -osoitteena: https://yritys.sataseutu.fi tai muuna erikseen hankittavana domain -osoitteen mallilla: www.yritys.fi tai www.yritys.eu, tmv., joka lisää jonkin verran vuosikustannuksia.

Vaikka omasta takaa olisikin jo nettisivut, sosiaalisen median mainossivut tai muuta vastaavaa palvelua käytössä, voit olla yhteydessä ja katsotaan miten saisit palvelusi näkymään.

Miksi?

Olen pitkään pohtinut tuottavani yksityis-/pienyrittäjille ja vähän suuremmillekin yrityksille sekä yhdistyksille verkkosivut, joilla ei ole riittävää tietoa tai taitoa, resursseja varata suuria summia rahaa verkkosivuston rakentamiseen, ylläpitoon tai mainontaan.

Palvelun tarjonta on kohdennettu kotiseudulle Satakuntaan.

#Eura #Eurajoki #Harjavalta #Huittinen #Jämijärvi #Kankaanpää #Karvia #Kokemäki #Merikarvia #Nakkila #Pomarkku #Pori #Rauma #Siikainen #Säkylä #Ulvila

Palvelut

Tarjoan verkkosivustojen suunnittelun ja tuottamisen avaimet -käteen periaatteella. Sivuston valmistumiseen vaaditaan jonkin verran asiakkaan omaa osaamista toimialaltaan sekä yrityksestä itsestään, jolloin saadaan kokonaiskuva sisällöstä ja tämän lisäksi valokuvia, videoita tai muuta materiaalia (voin myös erikseen sovittaessa tuottaa materiaaleja). Pakettiin kuuluu sivuston lisääminen hakukoneisiin sekä sisällön optimointi hakukoneiden käyttöön. Neuvon ja opastan asiakasta, jotta löydetään oikeanlaiset tiedot, jotka sivustolle kirjaillaan.

Sisällönhallinta:

  • Voin tarpeen vaatiessa opettaa asiakasta hoitamaan omat asia- ja yhteistietosisältöjen päivitykset. Sisältömuutoksista voi aina konsultoida ja asiakas voi tarpeen vaatiessa pyytää tsekkaamaan omat muutokset.
  • Autan myös Googlen, Microsoftin, Facebookin ja Intragramin, tai muiden vastaavien järjestelmien yhteenliittämisessä / yhteenmitallistamisesta (lisää hieman kustannuksia myös, jos vaaditaan paljon toimenpiteitä).

Ylläpito ja päivitykset:

  • Sivuston ylläpitoon vaadittavat toimenpiteet tehdään säännöllisesti (esim. tietoturvapäivitykset).
  • Sisältöä voidaan päivittää noin 1 – 2 kertaa kuukaudessa maksutta, jos päivitykset ovat pienimuotoisia ja päivityksien tekemisellä ei ole lähtökohtaisesti suurempia kiireitä.

Miten päästään alkuun

  1. Ota yhteyttä ensisijaisesti palautelomakkeella tai soittamalla ilta tai viikonloppuaikaan puhelinnumeroon 040-7756592.
    • Yhteydenoton jälkeen mietitään yhdessä, mitkä ovat tavoitteet ja minkälaiset tiedot tulevalle sivustolle tullaan tuottamaan (projektin kokoluokka).
  2. Käynnistetään projekti ja saatetaan verkkosivut kuntoon.
  3. Käynnistetään sivuston markkinointi.